2011. április 29., péntek

ÚJ Extra feszesítő kollagén krém 50 ml - Jelenlegi ára: 500 Ft


Kollagén krém
50 ml-es tégelybe kimérve,
nem  a képen látható csomagolásban.
Ez a termék egy exkluzív fito-kozmetikum, melynek összetevői természetes eredetű hatóanyagokban gazdag bőrrokon anyagok.
Bőrbarát összetétele miatt érzékeny bőr esetén is javasolható a használata. Többféle gyógynövénykivonatot tartalmaz, melynek alkotóelemei növelik a termék hatékonyságát.
SELYEM és KOLLAGÉN KEZELÉS
Magas kollagén tartalmú, tápláló masszázskrém arc-, kéz-, és lábápoláshoz, testkezelésekhez. Lassítja a természetes öregedési folyamatot, szabályozza a bőr nedvesség tartalmát. Egyéb bőrrokon anyagai elősegítik a rugalmasságából veszített bőr regenerálódását, ápolják és hidratálják azt. Tartalmaz még jázmin olajat, bőrfeszesítő szójaproteint, és selyemproteint, használatával nő a bőr feszessége és rugalmassága. Ajánlott bármely bőrtípushoz. Teljes testfelületre alkalmazható. Fontosabb hatóanyagok és hatásai:
Bőrfeszesítő adalék.
Kollagén: Az elasztinnal és keratinnal együtt a bőr kötőszövetének 70 %-a. A kollagént bőrbe juttatásával az ismét feszes és fiatalos lesz, késlelteti az öregedést.
Jázmin olaj. Az „ olajok királya", illata édes és eufórikus. Nyugtató, relaxáló, stresszoldó hatású, fokozza a bőr rugalmasságát, bőrfiatalító és hidratáló hatású.
Selyemprotein: Szabályozza a bőr nedvességháztartását.
Perubalzsam. Természetes balzsamos gyanta, hámképző és csíraölő anyag.
Kókuszolaj: bőrpuhító, hidratáló.
Kukoricacsíra olaj: Rendkívül értékes bőrrokon anyag, tele van A, E, F vitaminokkal és lecitinnel, amelyek késleltetik a bőr öregedését és ráncosodását.
****************************************************************************************************
A termék  átvehető személyesen az Örs Vezér  téren, vagy előre utalást követően postázom.
A szállítási költség a vevőt terheli.
Díja az aktuális postai díjszabás szerinti összeg.
Légpárnás csomagolásban postázok.
A postai kezelésében történt károkért, eltűnésért felelősséget nem vállalok, viszont a keresésben, kártérítési igény beadásában maximálisan közreműködök.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-05-18 22:29
. ÚJ Extra feszesítő kollagén krém 50 ml - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése